ˆ

Statystyki

Drukuj informację Statystyki serwisu

Statystyki serwisu

Menu górne

Nazwa pozycji menu Liczba odwiedzin
Strona główna 0

Menu przedmiotowe

Nazwa pozycji menu Liczba odwiedzin
Ochrona danych osobowych 1422
Ogólna klauzula informacyjna 10
Dane Administratora Danych Osobowych i Inspektora Ochrony Danych Osobowych 16
Wzór zgody na przetwarzanie danych osobowych/danych osobowych dziecka 16
Wzór wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych/danych osobowych dziecka 15
Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 (RODO) 0
Ustawa o ochronie danych osobowych 0
Klauzula informacyjna - sesje Rady Powiatu 0
Informacje 0
Procedury załatwiania spraw 1
Referat Zdrowia i Spraw Społecznych 42
Wydział komunikacji 6054
Druki - budownictwo 16701
Druki - geodezja 10626
Druki - pożytek publiczny 5364
Druki - referat dróg 3313
Rejestry i ewidencje 6640
Rejestr zgłoszeń budowy - art. 30a 6469
Zasady dostępu do informacji publicznej 4316
Tablica ogłoszeń 293968
Ochrona środowiska 3256
Informacja o środowisku 8503
Programy, Plany 4012
Pozostałe dokumenty 3198
Geoportal 28
Zamówienia publiczne 210194
Plan zamówień 3257
Aktualne 178242
W toku 123853
Wyniki 139946
Archiwalne 140703
Wyniki innych postępowań 123591
Zamówienia publiczne do 30 000 Euro 44459
Pożytek publiczny 16267
Ewidencja stowarzyszeń zwykłych 2580
Oświadczenia majątkowe 641440
Druki oświadczeń majątkowych 491
Starostwo Powiatowe 0
Dane ogólne 29443
Organizacja Urzędu 9317
Przyjęcie interesantów w sprawach skarg i wniosków 6393
Akty prawne 931025
Budżet Powiatu 10
2014 1231
Uchwały 3922
Uchwały RIO 8657
2015 1226
Uchwały 6751
Uchwały RIO 9153
2016 1040
Uchwały 12727
Uchwały RIO 5490
2017 872
Uchwały 49792
Uchwały RIO 14440
2018 516
Uchwały 21360
Uchwały RIO 2139
Sprawozdania finansowe 35
2019 204
Uchwały 2552
Uchwały RIO 814
Biuro Rady Powiatu 1
Transmisja 16
klauzula informacyjna 0
sesja na żywo / archiwum 0
Terminy sesji 40587
VI kadencja 5358
Protokoły 0
z obrad Rady Powiatu 47139
z posiedzeń Zarządu Powiatu 126201
Plany pracy 1246
Sprawozdania z działalności 0
2016 2955
Składy komisji Rady Powiatu 564
Interpelacje 0
2018 537
2019 2873
Młodzieżowa Rada Powiatu 2
Zawiadomienia o sesji Młodzieżowej Rady Powiatu 47
Uchwały Młodzieżowej Rady Powiatu 479
Protokoły Młodzieżowej Rady Powiatu 50
Nieodpłatna Pomoc Prawna 354
Punkt Nieodpłatnej Pomocy Prawnej 3532
Kontrole 26258
Przetargi 54863
Ogłoszenia o pracy 60771
Aktualne 19525
W toku 34305
Wyniki 121390
Kwestionariusz osobowy 3679
Oświadczenie 0
Klauzula informacyjna 0
Organy Powiatu 9
Zarząd Powiatu 16954
Rada Powiatu 7641
Powiatowe Centrum Zdrowia Sp. z o.o. Szpital Powiatowy w Drezdenku 13222
Jednostki Organizacyjne 686
Prawo lokalne 0
Statut 10835
Regulaminy 5114
Lobbing 4545
Rejestr / Wykaz Petycji 4298
Wybory samorządowe 20346
2014 2108
2018 4622

Menu techniczne

Nazwa pozycji menu Liczba odwiedzin
Rejestr zmian 536624
Redakcja biuletynu 5062
Mapa serwisu 4774
Statystyki 4369
Kanały RSS 3835
Kontakt 40472
Archiwum BIP 0
« powrót do poprzedniej strony
ˆ

Nagłówek strony

  • BIP
  • Godło RP
herb

Biuletyn Informacji Publicznej

Powiat Strzelecko-Drezdenecki
ˆ

Ustawienia dostępności

Zmiana wielkości treści w serwisie
Zmiana kontrastu serwisu